23948sdkhjf

Rototilt drar till Spanien

Rototilt tar hjälp av Epirocs servicepartner när ett nytt land ska erövras.

Rototilt låter meddela att man nu tar sig an den spanska marknaden, där man ser en stor potential.

Det händer spännande saker på den spanska marknaden med ökad efterfrågan på grävmaskiner och dess tillbehör. Rototilt fortsätter sin expansion genom att etablera sig på nya marknader, säger Daniel Thomas, Export Sales Manager hos Rototilt Group AB, i ett pressmeddelande.

Företaget har knutit till sig Tresam & Rocthor som distributör i Spanien.

Konceptet med tiltrotator har kommit till Spanien och sprider sig mer och mer. Vår passion är att utveckla våra kunder och vad som är möjligt med en grävmaskin. Vi är väldigt positiva till samarbetet med Rototilt och ser fram emot en lång och nära relation för att öppna upp den spanska marknaden, säger Michele Rubilotta, Tresam & Rochtor, i pressmeddelandet.

Tresam & Rochtor är sedan tidigare officiell rivningsparter till Epiroc och uppges ha stor erfarenhet av rivningsbranschen.

Tresam & Rocthors erfarenheter är värdefulla för att etablera Rototilt i Spanien. Tillsammans kommer vi med ett attraktivt erbjudande inom service, support och installation som möter kundens höga krav på hållfasthet och livslängd, säger Daniel Thomas.

Rototilt går ut starkt i det nya landet genom att delta på branschmässan Smopyc i Zaragoza – att delta där ska bli en rivstart hoppas företaget.

Spaniensatsningen är den senaste i Rototilts internationella arbete. Bara för några veckor sedan presenterade Rototilt en etablering i Polen och sedan tidigare finns företaget representerat i ett stort antal länder över hela världen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.563