23948sdkhjf

Skärpt fokus med ny chef

Infranord satsar på specialistkompetens och affärsmässighet när Sara Selegran blir ny hållbarhetschef.

Sara Selegran blir ny hållbarhetschef på Infranord. Enligt ett pressmeddelande ska hon leda och utveckla Infranords hållbarhetsarbete, där ambitionen är att ytterligare öka bidraget till en hållbar samhällsutveckling, inklusive de nationella miljö- och klimatmålen.

– Utmaningen på miljöområdet är omfattande i byggbranschen för att klara nationella mål och jag är därför väldigt nöjd med att vi rekryterat Sara Selegran till hållbarhetschef i Infranord, säger Henrik Löfgren vd för Infranord, i ett pressmeddelande.

Sara Selegran kommer närmast från posten som affärsutvecklingschef på Veidekke Industri och har tidigare haft ledande positioner på NCC Industry, Svevia och Länsstyrelsen Västerbotten.

– Jag är övertygad om att hennes omfattande erfarenhet inom miljöområdet i kombination med en hög grad av affärsmässighet kommer bidra till Infranords långsiktiga utveckling, säger Henrik Löfgren.

Han uppger att social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet är oerhört viktigt för Infranords fortsätta utveckling, och att detta komplexa område kräver ett ökat fokus av ledningen och en högre grad av specialistkompetens.

Sara Selegran tillträder sin nya tjänst den 1 maj 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078