23948sdkhjf

Spänningen är olidlig - vilken maskin är snyggast?!

Huddig? Menzi Muck? Caterpillar? Ljungby? Yanmar? Doosan? Hydrema? Bomag? Airman? JCB? Kramer? Kobelco? Hitachi? Sandvik? LiuGong? Liebherr? Lännen? Volvo? Komatsu? Wirtgen? Ammann? Hyundai? Wacker Neuson? Case? Bomag? Takeuchi? Kleemann? Dynapac? Hamm? Listan tar aldrig slut!

En urläcker Volvogrävare tog hem titeln när Leveranstidningen Entreprenads följare och läsare röstade fram Sveriges snyggaste entreprenadmaskin 2020.

Konkurrensen var dock stenhård och frågan är om det blir något annat märke som vinner 2022 – för nu är det äntligen dags igen!

– Volvo vann 2020 men det var strid på kniven och vi vet att det finns MASSOR av andra märken som kan ge dem en rejäl match, säger Jonas Jonsson, mediechef på Leveranstidningen Entreprenad.

– Sist var till exempel både Hydrema, Liebherr och Caterpillar med i den absoluta toppen, om vi bara får in kandidater finns det många andra märken som också kan bjuda på hårt motstånd.

2020 tog den här svarta skönheten hem titeln Sveriges snyggaste entreprenadmaskin. Vem vinner 2022?  Foto: Ingela Poläng

Ett märke som står redo att fajtas är Doosan. Den svenska generalagenten Maskinia tror till exempel stenhårt på den grönskimrande grävmaskin de tog med sig till Entreprenad Live tidigare i höst.

Vi siktar på att ta hem hela tävlingen med vår Days of Thundermaskin, den allra sista i 5-serien, säger Maskinias Daniel Gustavsson kaxigt.

Doosangrävaren har fått en rejäl make over, den är lackerad i Days of Thunder tema och ett tiotal leverantörer hade gjort sitt bästa för att få maskinen att bli något alldeles extra.

Eftersom det är den sista vi gör ville vi göra något speciellt, säger Daniel Gustavsson.

(Hör mer  i filmen nedan!)

– Vi siktar på att ta hem hela tävlingen med vår Days of Thundermaskin, förklarade Daniel Gustavsson för Entreprenads Jonas Jonsson på Entreprenad Live. Se filmen!

Doosangrävaren står alltså redan och frustar vid startlinjen. Startfältet börjar så smått ta form men vi vill inte missa någon – innan röstningen drar igång behöver vi därför er hjälp.

– Det är dags att nominera DITT bidrag för tävlingen 2022, säger Jonas Jonsson.

Vilken maskin tycker just du är snyggast i Sverige? Nominera den! Det gör du här

Förutom den stora äran ligger det en hel del andra godsaker i potten för vinnaren.

Det blir fina priser från bland annat Tyri Lights, XACC och Maskinsystem Europe berättar Jonas Jonsson.

Mer information om tävlingen kommer framöver – håll utkik!

Artikeln är en del av vårt tema om Sveriges snyggaste entreprenadmaskin.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
”Det är skillnad på byggare och byggare”
Eldrivet på återvinningen
Bättre ljus direkt från fabrik
Plattform för klimatneutralt byggande nu igång
Lasta servicebilen rätt
Friska tag på veckans lista!
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.143