23948sdkhjf

97 procent bokat på Bauma

Jättemässan tror stenhårt på höstens mässa och drar igång med aktiviteter redan i mars.

Våren 2019 samlade Bauma ungefär 3 700 utställare från 63 länder och mer än 620 000 besökare från 200 länder.

I höst får vi se om dessa siffror uppnås eller rent av överträffas, då slår världens största anläggningsmässa upp sina portar igen.

Den 24-30 oktober är det dags och enligt Klaus Dittrich, vd på Messe München, är 97 procent av den tillgängliga ytan på 614 00 kvadratmeter redan bokad.

-- Denna respons visar tydligt att våra kunder har för avsikt att delta på Bauma. I de personliga samtal vi har med utställare och besökare hör vi samma sak gång på gång: De ser verkligen fram emot att kunna mötas ansikte mot ansikte och, förstås, att få uppleva den speciella atmosfär som bara Bauma kan skapa, säger han i ett pressmeddelande.

Klaus Dittrich är övertygad om att evenemanget ska kunna bli av i höst.

-- Jag är säker på att situationen kommer att ha förbättrats så mycket att vi kommer att kunna genomföra ett spännande Bauma som kommer att attrahera ett stort antal internationella företag och besökare.

Vad väntar då? Klaus Dittrich noterar bland annat att gruvsektorn kommer att finnas representerad på mässan även denna gång, till exempel via företag som Komatsu, Liebherr och Zeppelin Baumaschinen.

Bauma tänker också avsätta en hel hall speciell för innovation, där ska man bland annat kunna ta del av virtual reality, startups, en science hub och ett program för unga talanger.

Redan i vår ska man kunna ta del av ett annat nytt inslag, Bauma satsar på en serie webinarier, som dras igång redan i mars.

Webinarierna har fem teman som branschexperter av olika slag ska genomborra: 1: nollutsläpp, 2: den digitala byggarbetsplatsen, 3: morgondagens byggtekniker och material, 4: vägen till autonoma maskiner och 5: gruvdrift – hållbar, effektiv, pålitlig.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094