23948sdkhjf

Skynda dig att att anmäla din favoritmaskin!

I vår ska Sveriges snyggaste entreprenadmaskin koras. Intresset för tävlingen är starkt och nu förlängs nomineringstiden till sista februari!

2022 års roligaste tävling är igång! Vi har redan fått in ett stabilt gäng kandidater men än är vi inte nöjda.

-- Vi vill ge ännu fler chansen att vara med, säger Leveranstidningen Entreprenads mediechef Jonas Jonsson.

Tävlingsledningen har därför bestämt att nomineringstiden ska förlängas en månad – till den sista februari.

-- Vi ser att de kommer in många assnygga förslag, men det saknas en del märken och maskintyper, vi vill att fler ska kunna känna sig representerade i tävlingen, förklarar Jonas Jonsson.

När Leveranstidningen Entreprenad lät sina läsare rösta fram Sveriges snyggaste entreprenadmaskin 2020 var det en fantastiskt vacker Volvo hjulgrävare som tog hem segern.

Kanske är det därför nomineringarna inför 2022 års tävling har viss slagsida mot hjulgrävare och även mot Volvo, för vi har fått in massor av såna förslag!

Och visst är det fina maskiner, som absolut skulle vara värdiga vinnare. Men ska de verkligen slåss mest mot varandra?  Vi behöver fler märken och fler maskintyper i tävlingen!

Därmed inte sagt att det bara är Volvo och bara hjulgrävare som nominerats.

Vi har fått in Liebherr och Doosan, Hitachi, Caterpillar och Yanmar har också dykt upp bland kandidaterna.

Mitt i den stora hjulgrävarmassan finns det också hjullastare, grävlastare, minigrävare, bandgrävare och en riktigt fin borrigg. Men vi behöver FLER!

Och nog finns det snygga hyvlar, teleskoplastare, vältar och grävmaskiner som inte går på hjul? Som borde få vara med och tävla? Kom igen – se till att just din favorit är med i racet, det gör du här.

Mer info om tävlingen finns här.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11