23948sdkhjf

Ny chef ska stärka Svevia i grunden

Den 21 mars tillträder Mats Olsson som ny chef för Svevias Sverigeövergripande region Special, som jobbar med grundläggning och marksanering.

– Mats har en bred erfarenhet i branschen och jag är mycket glad att han väljer att komma till Svevia. Det är min övertygelse att Mats personliga egenskaper och ledarskap på ett framgångsrikt sätt kommer att utveckla region Special, säger Per Höglund, divisionschef Anläggning, i ett pressmeddelande.

Mats Olsson lämnar Hercules för sin nya tjänst. Han uppges ha en bred geoteknisk bakgrund och enligt Svevia är rekryteringen ett led i företagets specialisering och tillväxtstrategi av anläggningsverksamheten.

– Jag tror ingen i branschen har missat Svevias utveckling och positiva resa under de senaste åren. Bolaget är inne i en spännande utvecklingsfas. Jag tycker om att arbeta med affären för grundläggning och ser fram emot att bredda min kompetens inom marksanering, ett erbjudande som känns modernt och helt rätt i tiden när mycket fokus i branschen ligger på miljö och återvinning av massor, säger Mats Olsson, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.062