23948sdkhjf

Han blir Ramirents nya vd i Sverige

Från vd i ett säkerhetsföretag till att ta över rodret för ett av landets stora maskinuthyrningsföretag. Johan Färm ser fram emot att vara en del av Ramirents utvecklingsresa.

Johan Färm blir Ramirent AB:s nya vd när han tillträder 1 april senare i år. Han tar över efter Mikael Olsson som suttit på posten sedan 2019 då Stavdal och Ramirent slogs samman.

I dag är Johan Färm vd för Addici Security och Erik Bengtsson, vd för Ramirent Group tror att rekryteringen gör att Ramirent kommer ta ytterligare steg i sin utveckling.

– Johan är en kund- och resultatorienterad ledare som vill skapa resultat genom sina medarbetare, säger han i ett pressmeddelande.

Som många andra i branschen satsar Ramirent på en fossilfri framtid och 85 procent av deras maskinpark är i dag helt fossilfri.

– Ramirent har en viktig roll i vårt samhällsbyggande, med kunniga och engagerade medarbetare. Att få vara en del av det teamet och tillsammans fortsätta utvecklingsresan mot mer sunda och effektiva byggarbetsplatser känns oerhört inspirerande, säger Johan Färm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11