23948sdkhjf

Svevias nya satsning: “Allt går enligt planerna”

Sveriges sjätte största byggföretag satsar på nytt projekt för att kunna utföra större uppdrag. Något som divisionschefen Per Höglund menar är en förutsättning för Svevias tillväxtstrategi.

När branschorganisationen Byggföretagen tidigare i år listade Sveriges största byggföretag hamnade Svevia på sjätte plats. Nu meddelar företaget att de startar en verksamhet med namnet Stora projekt. Enheten ska räkna på och utföra projekt i hela landet tillsammans med lokala arbetschefsgrupper.

 – Vi har arbetat långsiktigt med en tydlig plan för att utveckla verksamheten och allt går enligt planerna. Att vi bildar en särskild grupp för stora projekt är en förutsättning för att vi ska kunna kalkylera och utföra större uppdrag inom ramen för vår tillväxtstrategi, säger Per Höglund, divisionschef på Anläggning, i ett pressmeddelande.

Verksamheten Stora projekt ska ledas av Mattias Gretzer, regionchef för Anläggning i Stockholm. Även projektcheferna Magnus Skoglund och Sven-Åke Bengtsson kommer att ingå i arbetsgruppen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078