23948sdkhjf

Serneke fördjupar sitt samarbete med Sustainable Innovation

Serneke och Sustainable Innovation har tecknat ett avtal om partnerskap. De två samarbetar sedan tidigare genom projekten Lokal färdplan Malmö 2030 (LFM30) samt H22 Alone together.

Tanken med avtalet är att ge igenom fler konkreta initiativ till att byggsektorn ska nå klimat- och hållbarhetsmålen. LFM30 är ett lokalt projekt i Malmö som syftar till att klimatneutral bygg- och anläggningssektor ska ha netto noll koldioxidutsläpp till 2030.

– Jag är väldigt glad att vi stärker vårt samarbete med Sustainable Innovation. Det finns bara ett sätt för vår bransch, och egentligen för hela samhället, att nå våra mål kring klimat och hållbarhet, och det är genom samarbete. Det är genom att tänka nytt tillsammans som vi kan göra skillnad, säger Kaia Eichler, hållbarhetschef på Serneke, i ett pressmeddelande.

Sustainable Innovation grundades 2008 och är ett icke vinstdrivande företag vars mål är att en övergång till ett hållbart samhälle ska bli möjligt genom samverkan. De samarbetar med aktörer inom offentlig sektor, näringsliv och forskning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109