23948sdkhjf

Svevia i Linköping får ny arbetschef

Marcus Dahlberg har rekryterats till Svevia i Linköping. Där ska han jobba som arbetschef inom division Anläggning.

I rollen kommer han verka främst inom Jönköping, Kronoberg och Östergötlands län. Han kommer från en roll som biträdande arbetschef på Veidekke där han arbetat i projekt inom Stockholmsregionen.

– Jag känner mig glad och entusiastisk över möjligheten att bli en del av Svevia. Det ska bli spännande att sätta sig in i verksamheten, lära känna medarbetarna och fortsätta utveckla arbetschefsområdet som driver flera spännande projekt. Som ledare vill jag utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna. Min tro är att om vi tillsammans formulerar hur den utvecklingen ska se ut, så skapas arbetsglädje men också det engagemang som behövs för att vi ska nå framgång, säger han i ett pressmeddelande.

Per Höglund som är divisionschef inom Anläggning säger att han ser stora möjligheter i att utveckla Svevias närvaro inom de regioner där Marcus Dahlberg kommer utgå från.

– Marcus erfarenhet av att arbeta i samverkansprojekt är intressant och att han väljer att komma till oss på Svevia är mycket glädjande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094