23948sdkhjf

Showroom med tydlig karaktär kan bli Sveriges snyggaste kontor

Troldtekts nyöppnade kontor och showroom i Malmö har nominerats till utmärkelsen ”Sveriges snyggaste kontor 2022”. Här kan byggproffs uppleva ett brett utbud av akustiklösningar med tydlig karaktär för tak och väggar.

På Höjdrodergatan i Malmö har Troldtekt AB öppnat ett 200 kvadratmeter stort kontor och showroom. Nu har de stilfulla lokalerna nominerats till utmärkelsen ”Sveriges snyggaste kontor 2022”.

Om priset ”Sveriges snyggaste kontor”

• Det är lokalnytt.se, Fastighetssverige och Nordic Property News som står bakom utmärkelsen ”.
• Priset har delats ut sedan 2011 för att lyfta fram alla snygga kontor
som finns i Sverige.
• 2022 kan man rösta på 70 olika kontorsprojekt. Tio projekt går vidare till finalen på Stora kontorsdagen den 24 november, där vinnaren utses.
> Läs mer och rösta på din favorit på ssk.lokalnytt.se

Här kan arkitekter, entreprenörer och andra byggproffs uppleva ett brett utbud av akustikplattor för tak och väggar. Troldtekts cementbundna träull absorberar effektivt ljud och säkerställer bra akustik i exempelvis kontorsmiljöer – men akustikplattorna gör också skillnad i byggnader som skolor, idrotts- och simhallar, restauranger samt privatbostäder.

– Vi har lagt ner mycket arbete på att
skapa en miljö där gästerna kan uppleva
olika Troldtektlösningar i ett riktigt kontor – och där vi själva har bästa möjliga arbetsförutsättningar. Vi vill ge arkitekter och byggherrar friheten att kombinera ett hälsosamt inomhusklimat med god akustik och snygg design. Och vi hoppas att vårt kontor och showroom kan inspirera dem att göra det, säger Jörgen Elofsson, Country Manager på Troldtekt AB.

Upplev eleganta designlösningar I Troldtekts showroom, som har ritats av JKAB Arkitekter, kan besökarna bland annat uppleva serien med Troldtekt designlösningar. Med speciella mönster och dimensioner eller frästa spår i ytan ger lösningarna känslan av en stor sammanhängande helhet i taket eller på väggarna. Ett exempel är de helt nya akustikplattorna Troldtekt v-line, som skapar ett Showroom med tydlig karaktär kan bli Sveriges snyggaste kontor lugnt uttryck med längsgående v-spår i ytan.

Troldtekt akustikplattor består av trä och cement, och i vårt showroom visar vi även upp nya plattor baserade på den koldioxidreducerade cementtypen FUTURECEM™. Plattorna har ett negativt koldioxidavtryck under produktionen – det vill säga fas A1–A3 i en miljövarudeklaration (EPD).

Om Troldtekt

• Troldtekt A/S är en ledande utvecklare och tillverkare av akustiklösningar förtak och väggar. I Sverige forhandles løsningerne af Troldtekt AB.
• Sedan 1935 har danskt trä och dansk cement använts som råvaror i produktionen, som sker i Danmark under moderna, miljövänliga förhållanden.
• Troldtekts affärsstrategi är framtagen med det hållbara designkonceptet
Cradle to Cradle som ledstjärna.
• Sedan våren 2022 har Troldtekt varit en del av Kingspan Group, en multinationell koncern med huvudkontor i Irland, som levererar högeffektiva byggmaterial till den globala byggmarknaden – med verksamhet i över 70 länder.
> Läs mer om Troldtekt och vårt showroom på www.troldtekt.se

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078