23948sdkhjf

Eleda köper dykspecialist

Eleda fortsätter att köpa upp företag. Koncernen som främst verkar i södra och mellersta Sverige har nu lagt till en dykexpert till familjen.

Under de fem år som Eleda Group funnits har de förvärvat ett antal små och mellanstora företag, många av dem inom entreprenad och anläggning. Senaste tillskottet är Mats Wåhlin AB, MWAB, som är specialister inom dyk- och undervattensentreprenader i kontaminerade och trånga miljöer. MWAB kommer rapportera till Järfälla VA- och byggentreprenad AB, JVAB.

– MWAB besitter unik kompetens inom dykentreprenader och undervattensarbeten i miljöer med långa inträngningsvägar och stärker därmed Eledas och JVAB:s befintliga erbjudande för infrastruktur kopplat till vatten- och avloppssystem. Vi har följt MWAB länge och även framgångsrikt anlitat dem vid ett flertal tillfällen. Det ska bli mycket spännande att få fortsätta vår resa tillsammans” säger Fredric Kastevik, vd på JVAB, i ett uttalande.

Mats Wåhlin, grundare av MWAB, säger att de har varit verksamma i över 40 år och att det inte var en självklarhet att sälja företaget.

– Men nu när det är klart känns det som helt rätt steg för oss. Att tillsammans med JVAB få fortsätta driva och utveckla bolaget känns som en riktigt spännande utmaning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078