23948sdkhjf

Trelleborgs lastardäck har fått pris

Trelleborgs hjullastardäck har utsetts till 2021 års off roaddäck.

Priset delades ut på Hevea Awards, på en tillställning anordnad av Eruopneus, i Madrid och enligt ett pressmeddelande fick däcket nästan 30 procent av rösterna från allmänheten och domarna.

Däcket heter EMR 1051 och ska vara speciellt designat för hjullastare som arbetar i krävande miljöer, till exempel i dagbrott eller stenbrott.

Däcket finns i fyra storlekar: 20,5R25; 23,5R25; 26.5R25 och 29.5R25 och enligt Trelleborg har de en stark radial stomme och ett extra djupt mönster, erbjuda optimal lastfördelning. Företaget utlovar också lång livslängd samt förhöjd förarkomfort och bränsleeffektivitet.

Det är andra gången Trelleborg tar hem ett Heveapris. 2019 vann företaget kategorin Bästa lantbruksdäck.

Vi är stolta över att återigen ta emot ett Hevea-pris, denna gång i kategorin OTR. Detta erkännande av vårt EMR-sortiment understryker Trelleborgs engagemang för entreprenadsektorn, som kräver högkvalitativa lösningar och hög kompetens. Två faktorer som våra kunder har kommit att förvänta sig, säger Ramón Martínez, Country Manager för Spanien och Portugal på Trelleborg Wheel Systems, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094