23948sdkhjf

Swecons nya support ska ge ökad trygghet

På Swecons supporttjänst vill man vara ett komplement till företagets digitala tjänster. Man försöker även att planera in alla besök med andra arbeten.

Swecons supporttjänst, Uptime Center, har förberetts i två års tid och i slutet av förra året anslöts den sista anläggningen till tjänsten. Tanken med den centrala supporttjänsten är att vara ett komplement till den digitala tjänsten, mySwecon. 

– Vi fångar upp drifttimmarna på maskinerna och ser när det är dags för service. När det är cirka 50-100 timmar fram till planerad service, kontaktar supporten på Uptime Center kunden och föreslår en tid för åtgärden. Då slipper de risken att hamna i tidsnöd när de själva ska kontakta Swecon och boka in en service, säger Anders Westby, chef för logistik och inköp på Swecon, i ett pressmeddelande.

I nuläget jobbar tre personer på supporten som även försöker samordna besöket med andra arbeten som exempelvis garantiarbeten hos kunden eller andra i närheten. Planer finns även på hur man kan bygga ut supporttjänsten.

– Men först ska vi landa i den verksamhet vi dragit igång och få den att fungera till hundra procent. Kundnyttan är det viktigaste, säger Anders Westby.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Snabbt jobbat på veckans lista!
Svevia tar över ansvaret för vägunderhållet i Gävle
Peab bygger framtidens riksarkiv i Härnösand
Caravan Club har säkrare snöröjning i sikte
Positiva tongångar på rekordstor liten sprängmässa
Fräscha upp ansiktet med utsläpp från stålindustrin
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094