23948sdkhjf

Hon är ny regionchef på Svevia

Greta Jodal har rekryterats till Svevia där hon blir chef för region Syd inom division Anläggning. En region som omfattar Sveriges södra del upp till Södermanland och Värmland.

Greta Jodal kommer närmast från NCC där hon har haft flera olika roller. Hon har bland annat jobbat som affärschef och samverkansledare, senast har hon haft titeln “produktion support manager”. 

Svevias divisionschef inom Anläggning, Per Höglund, säger att Greta Jodal har en erfarenhet och bred kompetens som är väl känd i branschen.

–  Hennes val att ansluta sig till Svevias tillväxtresa stärker mig i övertygelsen om att vi framgångsrikt kommer att fortsätta expandera och bli en ännu starkare aktör på anläggningsmarknaden, säger han i ett uttalande. 

Greta Jodal säger att hon har ett gott intryck av Svevia som vill driva på och bli bättre.

– Ett bra exempel på det är att man är först ut med att mäta macho-index. Det visar på en villighet att ifrågasätta, diskutera och utveckla sin kultur, och det gillar jag. Jag tror på god kommunikation och tydlighet som verktyg för att alla medarbetare ska förstå hur deras insats bidrar till helheten. Det skapar motivation och engagemang, och med det får vi även nöjda kunder och god lönsamhet. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
  • Servicetekniker
  • Projektledare
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Kallt i hytten i nya grävaren
Med röntgensyn bäddar forskarlaget för framtidens elbilsbatterier
Swecon och Volvo letar en lösning
Årets byggkvinna 2023: Tre förebilder i rampljuset
"Underhåll ska bli det nya buzz-ordet"
Känslorna svallar på veckans lista
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.142