23948sdkhjf

Demoleringsmässan är tillbaka

I höst är Demcon tillbaka. 2022 års upplaga ska redan vara i princip fullbokad och arrangörerna utlovar en härlig stämning.

2018 slog Demcon igen sina portar efter mässan. Sedan dess har evenemanget fått ställas in inte mindre än två gånger men i höst är det dags igen: 24-25 november blir det demoleringssmässa i Infracity i Upplands Väsby.

Mässan, som arrangerades första gången 1998, beskrivs som en liten och väldigt smal fackmässa.

– Demcon är som en stor familjefest där många av utställarna och besökarna känner varandra sedan länge. Det är en härlig stämning som jag faktiskt inte upplevt i samma utsträckning på någon annan branschmässa. Faktum är att många längtar till att träffas och det är helt fantastiskt. I år är behovet att ses uppdämt och större än någonsin, säger projektledaren Jan Hermansson i ett pressmeddelande.

Mässan ska med nästan 40 utställande företag vara nästan fullbokad och arrangörer utlovar montrar fullpackade med allt man kan tänka sig inom rivning, sanering, betonghåltagning, återvinning, vattenbilning, slipning och polering av betonggolv, hantering av damm och slam och mycket mera.

På kvällen efter den första mässdagen blir det lite extra festligt, till exempel ska Svenska demoleringspriset delas ut för femte gången.

15 priser i tolv kategorier ska delas ut och arrangörerna välkomnar fortfarande förslag på värdiga pristagare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079