23948sdkhjf

Ny säljchef på Söderberg & Haak

Ökad närvaro och en större förståelse för både kunder och marknad utlovas när Michael Svanberg blir ny försäljningschef på Söderberg & Haak.

Komatsus svenska generalagent Söderberg & Haak har rekryterat Michael Svanberg som ny försäljningschef

Han kommer närmast från en roll som regiondirektör hos gaffeltrucktillverkaren Mitsubishi Logisnext B.V. och enligt Söderberg & Haak ska han vara väl erfaren när det gäller att driva försäljning via återförsäljarnätverk samt att leda egen försäljningsorganisation och egna säljare.

– Michael har precis det vi behöver för att modernisera och öka vårt kund- och försäljningsfokus inom hela organisationen, vilket blir positivt för Söderberg & Haak, våra återförsäljare och våra kunder, säger Söderberg & Haaks vd Jonas Jaenecke i ett pressmeddelande

Michael Svanberg kommer till Söderberg & Haak med inställningen att företag behöver utveckla och arbeta mer med en informations- och datadriven försäljningsprocess.

– Vi måste skapa en kultur och ett beteende som gör att vi skapar kontroll över vår situation och kan vara proaktiva i stället för reaktiva, här finns stora möjligheter att ta hjälp av digitala verktyg för att få en bättre förståelse för vår kund och marknad.

– Ska vi sälja mer behöver vi träffa fler potentiella köpare, så en ökad marknadsnärvaro är en nyckel för framgång. Det är självklart något våra kunder kommer märka och dra fördelar av också, säger han i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Snabbt jobbat på veckans lista!
Svevia tar över ansvaret för vägunderhållet i Gävle
Peab bygger framtidens riksarkiv i Härnösand
Caravan Club har säkrare snöröjning i sikte
Positiva tongångar på rekordstor liten sprängmässa
Fräscha upp ansiktet med utsläpp från stålindustrin
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078