23948sdkhjf

De säljer mustaschskopa för välgörenhet

EMS har inlett ett samarbete med bland Prostatacancerförbundet för att få in pengar till cancerforskning. I samband med Svenska maskinmässan i år kommer företaget att auktionera ut en unik planeringsskopa.

2020 drabbades över 9000 män i Sverige av prostatacancer. Mustaschkampen är en kampanj som återkommer varje novembe. Den syftar till att samla in pengar till kampen mot och sprida kunskap om prostatacancer. Efter att tidigare ha drivits av Cancerfonden sköts den sedan 2015 av Prostatacancerförbundet. 

EMS meddelar nu att de har inlett ett samarbete med Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet för att samla in pengar till kampanjen 

EMS säger i ett pressmeddelande att de kommer donera 100 kronor av av intäkterna från varje sålt redskap under perioden 2 juni fram till november 2022.

Tidigare i år meddelade EMS att de tagit fram ett eget redskapsprogram. Asfaltsskärare, skopor och tjälrivare till Hyundai och Takeuchi var de första som släpptes. 

Till Svenska maskinmässan har de från det nya redskapsprogrammet även tagit fram en 400 liters planeringsskopa med S45-fäste. Skopan som dekorerats med en blå mustasch kommer auktioneras ut och intäkterna kommer oavkortat att skänkas till Mustaschkampen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Peab bygger testbana för 730 miljoner
Kontrollera betongen med drönare och AI
SCB: Byggtakten minskar
Ny säkerhetsnivå utlovas
Swecons servicemarknadschef summerar sitt första år
Snøhetta visar vägen till koldioxidneutrala byggnader

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078