23948sdkhjf

Maskinia är bäst i Europa

Doosan har utsett Maskinia till årets generalagent. – Det är fantastiskt roligt att vi efter många års hårt arbete får ett sådant erkännande.

Doosans svenska generalagent Maskinia har en lyckad vecka bakom sig.

Tillsammans med övriga europeiska generalagenter deltog svenskarna vid Doosans Europamöte, för att tillsammans med Doosans ledning analysera utvecklingen, planera för framtiden med mera.

Under mötet delas också en rad priser ut, och Maskinia berättar att de kammade hem den finaste av dem alla – Dealer of the year 2021.

Det är fantastiskt roligt att vi efter många års hårt arbete får ett sådant erkännande av Maskinias hela organisation och team. Jag blev också ombedd att hålla i en av agendapunkterna runt dealer development för att inspirerar andra och berätta vad vi på Maskinia gjort för att komma dit vi är idag, en hedrande uppgift, säger vd Fredrik Holmquist i ett pressmeddelande

Jag är så stolt över vad vi har uppnått och vill passa på att tacka teamet på Maskinia, kunder och våra leverantörer! Tillsammans har vi jobbat mot detta gemensamma mål och har under åren byggt en organisation i världsklass! Denna utmärkelse är ett bevis på att vi gjort saker rätt, säger Doosans försäljningschef Carl-Johan Sunnerfjord i samma pressmeddelande.

Företaget meddelar att den prestigefyllda utmärkelsen självklart ska firas, men att man också kommer att jobba vidare för att bli ännu bättre.

Vår ambition att bli bäst i Sverige på eftermarknad kvarstår och det finns tydliga planer och mål för framtiden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094