23948sdkhjf

Rototilt stöttar med hockeyauktion

Den som vill se slutspelshockey och samtidigt stödja Ukraina kan lägga ett bud när Rototilt auktionerar ut sin loge.

Hockeyallsvenskan går mot sin upplösning, semifinalspelet är igång och på fredag ska Björklöven ta emot Modo på hemmaplan.

Det lär bli en stekhet match, den är redan slutsåld men tiltrotatortillverkaren Rototilt, som har en egen sjumannaloge i ishallen, stannar hemma – de kommer i alla fall inte att använda sin loge.

Vindelnföretaget auktionerar i stället ut logen via Klaravik och pengarna som kommer in ska skänkas till Ukraina.

Med krig kommer tragiska konsekvenser där oskyldigas liv går till spillo. Vi vill hjälpa till i insamlingen för offren och bestämde oss för att auktionera ut logen på en av säsongens mest spännande matcher, säger Fredrik Berggren, kommunikationschef på Rototilt Group AB, i ett pressmeddelande.

– Vi som bolag är inte direkt drabbade av konflikten men vill ändå göra någonting. Under mars månad gjorde vi en egen insamling och hoppas att denna budgivning kan samla in ytterligare några tusenlappar till UNHCR:s arbete i Ukraina, säger Fredrik Berggren.

Klaravik sponsrar auktionen och hela summan kommer därför att gå oavkortat till UNHCR:s insamling för Ukraina. Klaravik donerar dessutom ytterligare 100 kr per lagt bud.

Auktionen avslutas på torsdag klockan 9:30.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094