23948sdkhjf

Nedräkningen har börjat inför efterlängtad maskinmässa

All yta är slutsåld och arrangörerna väntar sig inget annat än succé när Svenska Maskinmässan öppnar om drygt en månad. – Vi är alla enormt förväntansfulla och satsar stort för att årets mässa kommer bli den bästa någonsin.

Intresset för att ställa ut på maskinmässa är större än någonsin. Det uppger arrangörerna bakom Svenska Maskinmässan, som i juni slår upp sina portar för första gången sedan 2018.

Mässan har en kvalitetsstämpel i branschen, denna ska vi förvalta och självklart utveckla vidare. Med en pandemi som satte stop för genomförandet 2020 är nu behovet av att träffas större än någonsin, säger Gabriel Börjesson, mässansvarig.

Utställningsytan, på över 50 000 kvadratmeter är slutsåld och fler än 800 maskinnyheter utlovas när besökarna släpps in på Solvalla i början av juni.

Förutom att tillgodose ett minst sagt uppdämt behov av att få titta och klämma på alla nyheter är tanken att mässan ska fylla även andra syften.

Fakta Svenska Maskinmässan 

  • När: 2-4 juni 2022
  • Var: Solvalla, Stockholm
  • Utställare: Maskinleverantörernas medlemmar.
  • Arrangör: Maskinleverantörerna i samarbete med eventbolaget At Event Sweden AB, i samråd med Maskinentreprenörerna.
  • Övrigt: Fri entré, fri parkering, goda kommunikationer med flyg, tåg, buss, taxi och bil. Flera restauranger med stort utbud.

Källa: Svenska Maskinmässan

Byggföretagens vd Catharina Elmsäter-Svärd, som ska inviga mässan den 2 juni, ser till exempel mötesplatsen som en viktig arena där branschen gemensamt ska kunna diskutera branschfrågor.

Stigande materialpriser, cementkrisen och svagare hushållsekonomier är tre frågor som just nu oroar många företagare i byggbranschen. Det gör att det är viktigare än någonsin att vi i branschen träffas för att dela kunskap och erfarenheter, säger hon.

De som ställer ut under de tre mässdagarna är medlemmar i Maskinleverantörerna och organisationens vd Björn Bäckström talar om ett hett efterlängtat event.

I fyra år har vi och våra medlemmar väntat på att få träffas igen på Solvalla. Vi är alla enormt förväntansfulla och satsar stort för att årets mässa kommer bli den bästa någonsin. Särskilt kul är att allt fler företag vill ställa ut hos oss – ett mycket gott betyg anser vi som skapat mässan. Jag hoppas och tror verkligen att såväl utställare som besökare kommer att bli nöjda med 2022 års upplaga av Svenska Maskinmässan.

Artikeln är en del av vårt tema om Svenska Maskinmässan 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094