23948sdkhjf

Liebherr bjuder på monstermaskiner och priser

Stora rivningsmaskiner, eldrivet och en tävling med ett alldeles speciellt pris. Det är något som Liebherr kommer att erbjuda på sommarens mässa i Solvalla. Utöver det menar företagets försäljningschef, Jörg Miethke, att det finns ett alldeles särskilt skäl att besöka deras monter.

Efter ett långt uppehåll ser tyska maskinjätten Liebherr fram emot att återigen få ställa ut på Maskinmässan 2022. Jörg Miethke, försäljningschef på Liebherr Sverige AB, säger att de hoppas på flera bra möten och att få har roligt tillsammans med sina kunder.

– Som vanligt kommer vi ha maskiner på ett demoområde vilka som vanligt kommer vara helt uppbokade under dagarna. Men något som är speciellt för i år är att vi har ett lotteri på Instagram. Besökare kommer kunna skicka in fina bilder från vårt bås och vinnaren kan se fram mot ett riktigt fint pris, en legomodell av vår största 800t-grävare, R9800.

Liebherr kommer framförallt visa upp entreprenadmaskiner men har även med sig maskiner för återvinnings-, skrothanterings- och timmerbranschen. Jörg Miethke säger att de kommer ställa ut drygt tjugo maskiner totalt och lyfter fram en av dem som en nyhet man inte bör missa.

– Den absoluta blickfångaren är vår rivningsmaskin R960. Med en vikt på hundra ton och en räckvidd på 33 meter är den väldigt imponerande.

Han säger att utöver den imponerande rivningsmaskinen har de med sig tre höjdpunkter som är värda ett besök.

– Vi kommer att visa upp vår kompakta hjullastare, L508 G8. Den har funnits i centraleuropa i flera år, men med den nya generationen G8 är den anpassad efter marknadens krav i Sverige. En annan höjdpunkt är den helt eldrivna materialhanteraren LH26. Där kommer vi presentera en del idéer om hur framtiden kan komma att se ut. En tredje nyhet är vår ledade dumper, TA230.

Frågorna som kommer diskuteras på årets mässa kommer troligtvis skilja sig åt från tidigare år tror Jörg Miethke.

– Vi har den osäkra politiska situationen i Europa med alla effekter det för med sig. Sedan har vi frågorna som rör klimatförändringarna. Det är många frågetecken som finns för närvarande.

Jörg Miethke säger att deras monter i sig inte kommer skilja sig särskilt från tidigare mässor, även om de kommer visa flera maskinhöjdpunkter. Även representanter från Liebherss repartionsavdelning kommer att finnas på plats. Annars menar Miethke att det finns ett bra skäl till att besöka Liebherr på mässan.

– Vi serverar alltid de bästa varmkorvarna. Men frånsett detta kommer du alltid att upptäcka nya idéer och koncept när du pratar med vår personal och specialister.

Artikeln är en del av vårt tema om Svenska Maskinmässan 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094