23948sdkhjf

EMS utlovar maskiner och magi

Nya hjulgrävare med uppgraderad standardutrustning, egna redskap, skopauktion, go-fika och så lite magi och kanske till och med en ballongman på det. EMS har mycket att bjuda på under Svenska Maskinmässan!

EMS utlovar ren maskinglädje i sin 2 000 kvadratmeter stora monter på Svenska Maskinmässan.

Företaget tar bland annat med sig nya hjulgrävare från Hyundai, tre av seriens fyra modeller på 14-23 ton har kommit till Sverige: HW140A, HW160A, HW170ACR är här, HW210A låter vänta på sig.

EMS lyfter särskilt fram att standardutrustningen på HW140A och HW160A har uppgraderats, nu får man till exempel bomfjärdring, automatisk grävbroms, spakstyrning och 360 graders kamerasystem direkt från fabrik.

Företaget noterar också att HW170ACR har kort bakre svängradie som underlättar arbete på trånga arbetsplatser.

EMS utlovar också en ”Blue Edition”, för den som vill ha något extra.

Företaget slår också på trumman för sitt nya, helt egna, redskapsprogram. Än så länge finns skopor och redskap anpassade för maskiner på 1-30 ton, de är tillverkade i Hardox/Boroxstål och färganpassade för Takeuchi och Hyundai.

Under mässan kommer EMS dessutom att auktionera ut en skopa ur redskapsprogrammet, och skänka behållningen till Mustachkampen och Prostatacancerförbundet.

Företaget kommer också att donera 100 kronor per sålt redskap under perioden juni-november.

Det blir inte bara maskinglädje i montern förresten. Den som vill ska kunna prova sin styrka i en av företagets kraftmätningsmaskiner, EMS erbjuder också ”go-fika” och en gång i timmen smäller det uppträder komiker-duon Ivan & Lacki och EMS utlovar häpnadsväckande magi, spännande jonglering, spektakulära eldkonster och (kanske) även den oförglömliga ballongmannen.

EMS ställer ut i monter Ö:26

Artikeln är en del av vårt tema om Svenska Maskinmässan 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094