23948sdkhjf

Slitstarka skopor i Fronteqs monter

Varumärket Fronteq är nytt, det föddes den första mars i år. Bakom det nya namnet står dock ett gäng väl etablerade varumärken: Götene, Ufo och Siljum.

När företaget ställer ut på Svenska Maskinmässan ska de enskilda produkterna lysa, samtidigt som lanseringen av det gemensamma bolaget fortsätter. 

– Vi fortsätter utvecklingen med full kraft och tillsammans står vi väldigt starka. I det nya bolaget Fronteq får vi en gemensam organisation för alla våra produkter och varumärken. Samtidigt blir vi en av Sveriges större leverantörer av redskap till grävmaskiner och hjullastare, säger Birgitta Boström, vd för Fronteq. 

Hon lyfter fram att produktvarumärkena kommer att leva kvar men att man nu kan växla upp tempot och växa på fler marknader.

–Även om vårt gemensamma bolag nu blivit Fronteq fortsätter vi att stå för samma värden som tidigare, till exempel professionalitet och personlighet. Det ska vara roligt att göra affärer med oss även i fortsättningen. 

På mässan kommer man att presentera produkter för grävmaskiner och lastmaskiner.

Lite extra fokus ska läggas på kvalitetsarbetet och samarbetet med SSAB, i princip hela Götenes skopprogram har konverterats till SSAB:s nya generation slitstål, Hardox 500 Tuf.

Fronteq anser sig därför gå i bräschen bland Sveriges skoptillverkare genom att fullt ut använda materialet som ska ge både ökad tålighet, högre styrka och lägre vikt.  

 – Vi vill även framhålla vikten av samarbetet med våra kunder och återförsäljare som gör att vi på ett gemensamt sätt kan skapa en lönsam, säker och friktionsfri miljö för den enskilde entreprenören. Självklart är våra produkter viktiga, men utan människorna bakom finns de inte, säger Lars Blom, försäljningschef.   

Fronteq ställer ut i monter S:07

Artikeln är en del av vårt tema om Svenska Maskinmässan 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094