23948sdkhjf

Mässans mest spännande monter!

Direktsänd webbteve, intervjuer, hemma-hosreportage och den gastkramande finalen på årets roligaste tävling – det är hos Leveranstidningen Entreprenad det händer!

Leveranstidningen Entreprenad slår på stort under mässan.

– Det kommer att bli späckat med aktiviteter, säger mediechef Jonas Jonsson.

Ett inslag som kommer att märkas i både när och fjärran är kanske tidningens webbtevesändningar, som genomförs i samarbete med Swecon, Maskinia, Söderberg & Haak och KG Knutsson.

Under den inledande torsdagen den 2 juni kommer Leveranstidningen Entreprenad att sända direkt på webben hela dagen från sin tevestudio på mässområdet.

Studion kommer att vara placerad nära ingången, och där kommer branschens stora profiler att intervjuas under dagen. Det blir till exempel samtal med representanter både för organisationer som Maskinentreprenörerna och med ledande personer från de stora leverantörerna.

– Vi kommer även att intervjua Catharina Elmsäter-Svärd, vd för Byggföretagen, efter att hon hållit invigningstalet, berättar Jonas Jonsson.

Samtidigt med aktiviteterna i studion, kommer tittarna att få glimtar från mässområdet, i webbtevesändningen kommer man dessutom att kunna ta del av en del hemma-hos-reportage från ledande leverantörsföretag.

Ett mycket viktigt inslag under torsdagen blir också tävlingen ”Sveriges snyggaste entreprenadmaskin”. Frågan om vem som ska kamma hem titeln har trollbundit branschen under hela våren och på Solvalla får vi äntligen svaret.

– Vinnaren kommer att koras i direktsändning, lovar Jonas Jonsson. 

Programledare under torsdagen är Lisa von Garrelts, erfaren journalist och intervjuare. Hon kommer tillsammans med sina medarbetare från och Entreprenad.com att leda ett ”after-show” mingel med livemusik som bildar avslutning på torsdagens program vid Svenska Maskinmässan.

 

Artikeln är en del av vårt tema om Svenska Maskinmässan 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.097