23948sdkhjf

Snart är det dags för Svenska Maskinmässan

Mer än 850 maskinnyheter räknar mässgeneralen Gabriel Börjesson med att kunna erbjuda besökarna på Svenska Maskinmässan. Efter flera års väntan finns nu fler nyheter än någonsin på mässan. – Alla våra utställare är ju dessutom medlemmar i Maskinleverantörerna, vilket gör att det är tryggt att göra affärer på mässan, konstaterar Gabriel Börjesson.  

Det är väldigt tydligt att många längtat efter denna upplaga av Svenska Maskinmässan, som genomförs på Solvalla i nordöstra Stockholm, den 2-4 juni. Flera utställare har i praktiken samlat på tekniknyheter, och entreprenörer på motsvarande sätt väntat med att investera för att kunna se den senaste tekniken i verkligheten.

– Svenska Maskinmässan brukar ha fler nöjda besökare än någon annan mässa som jag känner till, säger Gabriel Börjesson. Det finns absolut ingen annan stans där du kan gå runt och se så många maskinnyheter under en och samma dag. Många affärer görs upp på plats, när entreprenören fått en möjlighet att se och känna på maskinen på riktigt.

Svenska Maskinmässans placering på Solvalla gör också att man kan kombinera fördelarna med stora utomhusmässor med en kompakt och bekväm miljö.

– På Solvalla kan vi erbjuda riktiga restauranger, riktiga toaletter och en lättöverskådlig utställning. Man kan gå runt arenan ett par varv och vara säker på att man inte missat något viktigt, säger Gabriel Börjesson. Vi har också gott om gratis parkeringsplatser!

Utöver utställningen kommer en rad evenemang att genomföras. Zeppelin genomför en kvalificeringstävling till den globala förartävlingen Global Operator Challenge, Maskinentreprenörerna genomför en rad seminarier och Leveranstidningen Entreprenadkommer att direktsända webbteve direkt från mässan och kora Sveriges snyggaste entreprenadmaskin.

– Det finns väldigt mycket att lyssna till vid sidan om själva utställningen, säger Gabriel Börjesson. Vi gör en rivstart i och med att vi lyckats få Byggföretagens vd Catharina Elmsäter-Svärd som inledningstalare

Gabriel Börjesson konstaterar även att ”vi brukar ha tur med vädret”.

– Peppar, peppar och så, men många har sagt att Svenska Maskinmässan blivit början på den svenska sommaren … 

Artikeln är en del av vårt tema om Svenska Maskinmässan 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096