23948sdkhjf

Erfaret namn tar sig an vd-posten

Lars Gustafssons ansvarsområde utökas – han blir ny vd på Aarsleff Ground Engineering AB.

Vi är mycket glada över att Lars accepterat rollen som vd säger Lars Christensen, styrelseordförande och internationell segmentschef över Ground Engineering i Per Aarsleff A/S koncernen. 

Lars Gustafsson beskrivs som väl erfaren och ett välkänt ansikte i branschen. Han är i dag vd för Aarsleffs systerbolag, betongtillverkaren Centrum Pile AB och får nu ett utökat ansvarsområde.

Jag känner mig stolt och glad som fått förtroendet att axla ansvaret för Aarsleff Ground Engineering, säger Lars Gustafsson.

Jag ser fram mot att tillsammans med medarbetare fortsätta den tillväxtresa Aarsleff redan påbörjat och jag hoppas kunna bidra med nya perspektiv till verksamheten.

Lars Gustafsson efterträder Niclas Brogren, som funnits med i företaget sedan den danska koncernen slog ner bopålar även i Sverige.

Niclas Brogren var med sedan Aarsleffs verksamhet i Sverige startade 2004 och hans framgångsrika insatser är vi tacksamma för. Vi önskar Niclas lycka till med framtida utmaningar, uppger Aarsleff i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078