23948sdkhjf

Chefsbyte på Svevia

Marknadsarbetet lyfts upp när Svevia tillsätter en ny marknads- och kommunikationschef.

Sofia Eriksson tillträdde den nya posten den första maj, då hon ersatte Charlotte Sandström som i stället blir senior rådgivare fram till sin pension.

– Jag känner mig ödmjuk inför uppgiften, och tacksam för förtroendet, att få fortsätta utveckla Svevias marknads- och kommunikationsarbete tillsammans med mina kompetenta kollegor. I och med Svevias nya strategi kommer behovet att marknadsföra Svevia, öka kännedomen och nå ut till nya kunder och medarbetare att öka. Det känns mycket spännande att få driva det arbetet, säger Sofia Eriksson.

– Jag är mycket glad över att Sofia Eriksson vill axla den nya rollen som marknads- och kommunikationschef, säger Anders Gustafsson, vd och koncernchef.

Sofia Eriksson, som har en filosofie kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Linnéuniversitet, har jobbat på Svevia i åtta år.

Under den tiden har hon ansvarat för varumärkes-, employer brand- och marknadsfrågor, nu senast i rollen som chef för Marknad och varumärke på Kommunikationsavdelningen.

– Sofia har under sin tid i bolaget bidragit stort till att utveckla Svevias kommunikations- och marknadsarbete. Det är min övertygelse att hon med sitt engagemang och gedigna kompetens kommer att bli en viktig tillgång i Svevias fortsatta utveckling, säger Anders Gustafsson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.126