23948sdkhjf

Erfaret asfaltsproffs får chefsroll på Svevia

En mångårig medarbetare på Svevia tillträder som ny avdelningschef meddelar företaget i ett uttalande. Bo Eriksson som arbetat på Svevia sedan företaget bildades säger att han alltid tyckt asfaltsbranschen varit intressant.

Svevia meddelar att Bo Eriksson har tillträtt som avdelningschef i deras avdelning för utläggning inom divisionen Industri. Bo Eriksson har flera års erfarenhet inom bolaget då han varit med sedan det bildades 2009. Innan dess arbetade han på Vägverket Produktion, som avdelningen på den tidigare myndigheten hette innan den knoppades av och bytte namn till Svevia.

Avdelningen Bo Eriksson tar över arbetar över hela Sverige och lägger ut cirka 800 000 ton asfalt per säsong.

– Jag har arbetat inom asfaltbranschen i princip hela mitt yrkesliv och alltid tyckt det varit en intressant bransch. Under åren har mitt intresse och min nyfikenhet förändrats från produktion till ledarskap. Jag ser verkligen framemot att få fortsätta samarbeta med chefer och medarbetare i Svevias utläggningsverksamhet som jag redan vet har stor kompetens och potential. Det känns spännande att få vara med och fortsätta utveckla verksamheten i en ny roll, säger Bo Eriksson, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.099