23948sdkhjf

JSB växer – startar nytt kontor i Uppsala

JSB växer i Mälardalsregionen i och med att företaget meddelar att de ska sätta upp ett kontor i Uppsala. I samband med etableringen kommer bygg- och projektutvecklaren även anställa en ny arbetschef.

JSB Construction skriver i ett pressmeddelande att de under våren startar etableringen av ett kontor i Uppsala. Företaget grundades 1997 och har idag över 300 anställda. Utöver det kommande kontoret i Uppsala finns de sedan tidigare i Gävleborg, Stockholm, Jönköping, Kronoberg, Blekinge och Skåne.

– Uppsala är en intressant marknad med bra tillväxtmöjligheter. Genom att etablera oss här breddar vi vår täckningsgrad och stärker närvaron i Mälardalsregionen. Samtidigt knyter vi ihop JSB:s marknader från södra Sverige och Mälardalsregionen med Gävleborg. Det gör oss också starkare och mindre känsliga för konjunktursvängningar, säger Fredrik Leo, vd på JSB, i ett uttalande.

I samband med att man sätter upp det nya kontoret i Uppsala har man också inlett ett sökande efter en ny arbetschef. Peter Axelsson, affärsområdeschef för JSB Bygg Mellan, är ansvarig för etableringen. Han säger arbetschefen kommer få resurser att bygga upp den nya avdelningen från grunden.

– Förhoppningen är att hitta någon med god kännedom om den lokala marknaden och med rätt affärsmannaskap, säger han.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.111