23948sdkhjf

Ny plattform för maskinauktioner

En ny marknadsplats för maskiner har sett dagens ljus – Maskinera utlovar en renodlad auktionssajt som ska ge maskinerna ett hållbart liv.

Sajten sjösattes den 9 maj och bakom den står Johan Toresson, som tidigare arbetet med maskinuthyrning, och Max Wedsjö, som jobbat med affärsutveckling.

Enligt ett pressmeddelande är tanken att skapa ett maskincommunity, erbjuda en renodlad tjänst där maskiner och kunder står i centrum och verka för att ge maskinerna ett cirkulärt och hållbart liv.

Vi vill minimera moment som kan anses besvärliga för våra kunder. Vår första lösning är en digital signeringsprocess vid utlämning av maskinerna. Detta ska öka tryggheten och säkerställa att produkten hamnar i rätt händer, samtidigt som utbetalningar kan ske snabbare till företag som vill förverkliga sin nästa maskinaffär, säger Johan Toresson.

Vår målsättning och vision är att vi ska kunna erbjuda produkter och tjänster som säkerställer maskiners kvalitet, och med det, maximera livslängden, säger Max Wedsjö.

Enligt Maskinera vill man skapa den optimala plattformen för nätauktioner, ambitionen är också att ständigt utvecklas, lära sig vad kunderna efterfrågar och faktiskt leverera det.

För oss är det viktigt att alla som kommer i kontakt med oss ska vara mer än nöjda. Vidare ser vi fram emot att lära känna våra kunder och leverera lösningar på behov de inte ens upptäckt själva, säger Max Wedsjö.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093