23948sdkhjf

Entreprenad Live flyttar

Bra kommunikationer och stora ytor utlovas när Entreprenad Live Göteborg flyttar till ett nytt ställe – som man hittat i samarbete med en av landets större anläggningskoncerner.

Sedan starten 2014 har Entreprenad Lives Göteborgsupplaga arrangerats på Säve depå.

Nu uppger arrangörerna att mässan har vuxit ur den kostymen och när mässan slår upp portarna i september 2023 blir det därför på ett helt nytt ställe.

Ett perfekt mässområde. Det ligger mycket bra till alldeles intill Göteborg Landvetter Airport och precis utanför området går väg 40 mellan Borås och Göteborg, säger Peter Eriksson, projektledare på Entreprenad Live, i ett pressmeddelande.

Det nya mässområdet ligger 20 minuter från Göteborgs centrum med goda vägförbindelser.

Enligt arrangörerna handlar det om ett 300 000 kvadratmeter stort område med hårdgjord yta och stora ytor för maskiner, provkörning, demo och parkering.

Enligt Entreprenad Live har man hittat det nya området i samarbete med Bellman Group och Magnus Persson, CEO Bellman Group, uppger i pressmeddelandet att han redan ser fram emot att se mässan växa fram där 2023.

– Vi i Bellman Group tycker det är kul att vi funnit varandra och skapat ett fint samarbete. Nu kan vi använda vårt markområde Fäxhult att skapa förutsättningar för Entreprenad Live som är så viktig regionalt för vår bransch i västra Sverige. Området ligger fantastiskt bra till för att ha en mässa på ur alla avseenden

Härryda kommun gläds också åt att en maskinmässa hittat dit.

–  Området kring Landvetter flygplats är ett av Sveriges hetaste områden för nyetableringar. Att Entreprenad Live nu väljer att lägga sin mässa här är ett styrkebesked för hela regionen och den kraftigt växande entreprenadmarknaden, säger näringslivschef Fredrik Olsson i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Friska tag på veckans lista!
Gemensam standard prisades på rivningsmässan
”Det vi ser nu är bara början”
Franskt tillskott ska stärka Scantruck
Supersikt utlovas i ny anläggningsbil
Hårda krav på interntransporterna
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.11