23948sdkhjf

Svevia snyggar till Norrtäljes gator

Norrtäljes gator, parker och övriga kommunala ytor ska hållas snygga, hela och rena av Svevia. Uppdraget som börjar 1 oktober i år sträcker sig i fem år med en möjlighet till tre års förlängning.

Norrtäljes gator, parker och övriga kommunala ytor ska hållas snygga, hela och rena av Svevia. Uppdraget som börjar 1 oktober i år sträcker sig i fem år med en möjlighet till tre års förlängning. Driftsentreprenaden innebär att Svevia ska sköta snöröjning och halkbekämpning vintertid samt även när det behövs forsla bort snö. Under resten av året ska de sopa gator och ta hand om löv- och sandupptagning. I uppdraget ingår även att sköta om en öppningsbar gång- och cykelbro vid Norrtälje hamn.

– Kontraktet är en klassisk driftentreprenad, där vårt uppdrag är att året om under de närmaste fem åren göra staden trivsam och tillgänglig genom att underhålla gator, parker och hålla andra ytor rena och snygga. Vi gör det också fint och trivsamt genom att utföra gräsklippning och plantering av sommarblommor i Norrtäljes parker, sköta om stadens vägmärken, lekplatser samt renhållning av gator och tömning av papperskorgar, säger Nils Balstedt, arbetschef på Drift Stockholm Norr, Svevia.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
”Det är skillnad på byggare och byggare”
Eldrivet på återvinningen
Bättre ljus direkt från fabrik
Plattform för klimatneutralt byggande nu igång
Lasta servicebilen rätt
Friska tag på veckans lista!
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.158