23948sdkhjf

BILDEXTRA! Fastnade du på bild på Svenska Maskinmässan?

Lite regn rör inte entreprenadbranschen i ryggen. Inte mycket regn heller visar det sig när Svenska Maskinmässan drog igång i torsdags.

Stockholm. Svenska Maskinmässan började lite visset – regnet öste ner när portarna slogs upp på torsdagen och det blev snarare värre än bättre ju längre dagen led.

På fredagen var det andra bullar. Blå himmel och stekande sol mötte besökarna och mässgeneral Gabriel Börjesson sken som en sol han med när Leveranstidningen Entreprenad fick fatt på honom.

–  Jag är supernöjd, trots att 25 millimeter regn igår inte är någon mässarrangörs dröm. Och dag är det ju fantastiskt!

Som tur är för Gabriel är maskinsugna entreprenörer ett segt släkte. De trotsade torsdagens spöregn och travade iväg till Solvalla ändå  –  totalt 2 378 besökare räknades in under den inledande och regndränkta torsdagen.

–  Det är nästa lika många som 2018, helt fantastiskt, ler Gabriel Börjesson.

–  Det var dessutom rätt besökare, de som vill göra affärer, säger han glatt innan han rusade iväg ut bland montrarna igen.

Den soliga fredagen följdes av en minst lika solig lördag och gissningsvis var Gabriel Börjesson om möjligt ännu gladare när mässportarna stängdes på eftermiddagen.

Nu ska vi på redaktionen skriva mässrapporter så fingrarna glöder. De kommer SNART, men i väntan på dem får ni gärna kolla in lite bilder – kanske fastnade just du på bild?

Artikeln är en del av vårt tema om Svenska Maskinmässan 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203