23948sdkhjf

NCC:s nya verktyg ska spara tid och öka säkerheten

Mer tid, minskad administration och bättre säkerhet. Det menar NCC är några av fördelarna med deras nya digitala verktyg för arbetsplatsintroduktioner.

Ett digitalt verktyg som NCC tagit fram ska ge bättre kontroll och säkerhet på företagets arbetsplatser. Verktyget, NCC Site introduction, infördes under våren och ska enligt NCC användas för arbetsplatsintroduktioner och på så vis ge snabbare produktionsstart och säkrare arbetsplatser.

NCC skriver i ett pressmeddelande att de varje år introducerar över 100 000 människor till sina arbetsplatser. Något som omfattar inte bara företagets egna medarbetare men även underentreprenörer och partners. 

Företaget menar att genom den förbättrade överblick och kontroll verktyget ger frigörs tid som bland annat ger bättre kontroll över underleverantörskedjan.

– Resultatet efter genomförda tester har visat att NCC Site introduction kommer att bidra med ett tydligt värde, både genom att skapa säkrare arbetsplatser med bättre kontroll och genom att lösningen blir ett verkligt stöd och kan underlätta hanteringen av alla de introduktioner som NCC gör dagligen, säger Marie Reifeldt, HR-chef på NCC.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079