23948sdkhjf

Nytt samarbete ska ge Bobcat nya möjligheter i norra Sverige

Nu i augusti inleder Bobcat Sverige och Nordkust Maskin ett samarbete som innebär att Bobcat nu ska finnas representerade i området från Umeå till Kiruna. 

Tanken är att Nordkust Maskin ska erbjuda Bobcats fulla produktsortiment, företaget ska dessutom tillhandahålla reservdelar och service. 

Vi gläder oss åt att kunna börja ett samarbete med Nordkust Maskin för att representera Bobcat i norra Sverige, säger Bobcat Sveriges vd Johan Bursell i pressmeddelandet. 

Han uppger att samarbetet kommer att stärka Bobcats närvaro i området och förbättra servicen och supporten både till befintliga och nya kunder. 

– Vi är övertygade att Nordkust Maskin är rätt partner för oss, och tillsammans kommer vi kunna erbjuda samma unika Bobcat upplevelse som kunder i sydligare delar av landet kommit att lita på. 

Nordkusts ägare Johan Gustafsson är inne på samma linje. 

Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda hela sortimentet med markvibratorer, kompaktlastare, skidsteers, hjullastare, grävmaskiner samt stela teleskoplastare och roterande teleskoplastare upp till 40 meter, säger han i pressmeddelandet.  

Etableringen kommer att ske i Nordkust Maskins lokaler på Betongvägen 42 i Luleå, där ska maskinerna lagerhållas men den huvudsakliga försäljningen ska enligt Johan Gustafsson ske ute hos kunderna. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078