23948sdkhjf

Nytt samarbete ska ge Bobcat nya möjligheter i norra Sverige

Nu i augusti inleder Bobcat Sverige och Nordkust Maskin ett samarbete som innebär att Bobcat nu ska finnas representerade i området från Umeå till Kiruna. 

Tanken är att Nordkust Maskin ska erbjuda Bobcats fulla produktsortiment, företaget ska dessutom tillhandahålla reservdelar och service. 

Vi gläder oss åt att kunna börja ett samarbete med Nordkust Maskin för att representera Bobcat i norra Sverige, säger Bobcat Sveriges vd Johan Bursell i pressmeddelandet. 

Han uppger att samarbetet kommer att stärka Bobcats närvaro i området och förbättra servicen och supporten både till befintliga och nya kunder. 

– Vi är övertygade att Nordkust Maskin är rätt partner för oss, och tillsammans kommer vi kunna erbjuda samma unika Bobcat upplevelse som kunder i sydligare delar av landet kommit att lita på. 

Nordkusts ägare Johan Gustafsson är inne på samma linje. 

Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda hela sortimentet med markvibratorer, kompaktlastare, skidsteers, hjullastare, grävmaskiner samt stela teleskoplastare och roterande teleskoplastare upp till 40 meter, säger han i pressmeddelandet.  

Etableringen kommer att ske i Nordkust Maskins lokaler på Betongvägen 42 i Luleå, där ska maskinerna lagerhållas men den huvudsakliga försäljningen ska enligt Johan Gustafsson ske ute hos kunderna. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Stora affärer på veckans lista!
Gammal bro ska ta steget in i framtiden
Nio av tio byggen har problem med arbetsmiljön
Han blir ny chef på WSP
Ny rapport: Framtidens mineralbehov kan täckas utan djuphavsbrytning
Här är domen för Kaunis Iron
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109