23948sdkhjf

Nya ansikten på stora vägprojekt

Trafikverket meddelar att två av deras stora projekt, Tvärförbindelse Södertörn samt E4 Förbifart Stockholm har fått två nya chefer.

För den förra tillträder Alexandra Stassais Söderblom som projektchef den 3 oktober. Hon lämnar en plats som marknadschef på Tyréns men har tidigare arbetat 12 år på Trafikverket.

– Det ska bli så himla kul, jag är så sjukt taggad! Jag har saknat att bidra på riktigt till samhällsbyggandet och göra det så bra som möjligt, vilket jag har större möjlighet till på Trafikverket. Det är där mina styrkor finns. Jag längtar efter att få vara med och leda det här projektet i produktion med alla komplexa frågor, till exempel hur vi ska hantera frågor som rör klimatförändringarna, säger hon i ett uttalande.

Camilla Magnusson tillträder den 10 oktober som projektchef för Förbifart Stockholm har jobbat flera år på NCC där hon i dag är biträdande avdelningschef.

– Jag tycker det ska bli jättespännande! Jag har gjort i princip allt man kan göra på entreprenadsidan. Jag har i hela mitt yrkesverksamma liv arbetat inom tung anläggning och anläggningsarbeten. E4 Förbifart Stockholm är ett stort och komplext projekt som jag har fått se växa fram från sidan. Jag hoppas att min långa erfarenhet från entreprenörsidan ska kunna bidra med nya perspektiv, säger hon i en kommentar

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093