23948sdkhjf

Nya chefen vill bli starkare inom anläggning

YIT Sverige har rekryterat Stefan Olsson till rollen som regionchef för region norr. Han kommer närmast från NCC där han har varit produktionschef.

I ett pressmeddelande skriver YIT att Stefan Olsson vill stärka företagets position inom anläggningsarbeten i regionen. Olsson säger själv att han tror att de kan växa i norra Sverige, mycket tack vare de satsningar inom den vätgasrelaterade industrin. 

–  Vi  kan även öka vår andel inom stora industriprojekt, såväl som inom de omfattande infrastruktursatsningar som görs i regionen. Där ser jag att vi på YIT, med vår erfarenhet av att driva stora och komplexa projekt, har mycket att tillföra marknaden.

Samtidigt menar Stefan Olsson att YIT, precis som många andra bolag inom bygg- och anläggning, står inför utmaningen att hitta kompetent personal. 

– Jag tror att det bästa sättet för oss att växa är att skapa en bra mix av att attrahera erfaren personal och att utveckla våra unga talanger. Vi behöver utmana våra medarbetare samtidigt som vi utbildar och stöttar dem. Det gör vi exempelvis genom att ge vår erfarna personal möjlighet att hela tiden utvecklas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093