23948sdkhjf

Ny chef med bred bakgrund

Ramirentskolans nya chef vill bredda kundkretsen och ser en stor potential i digitala verktyg.

I mitten av augusti tillträdde Björn Wilander som ny chef för Ramirentskolan. Han har jobbat i uthyrningsbranschen i över 20 år, med allt från kundmottagning och transporter till att vara instruktör för lift och fallskydd.

Under de senaste åren har han arbetat med att utveckla kvalitets- och miljöarbetet på Swelift, där han även varit ansvarig för uthyrning och utbildning.

Min breda bakgrund gör att jag har god insyn i kundernas utmaningar och verksamheter. Det ger mig bra möjligheter att samverka med kunder, deltagare och medarbetare och anpassa utbildningarna efter kundens specifika behov, något jag kommer lägga stor vikt vid, säger Björn Wilander i pressmeddelandet.

Han tillägger att Ramirentskolan ser ett stort sug efter utbildningar efter pandemin.

Vi har redan slagit förra årets siffror då vi hade närmare 7 500 kursdeltagare. Jag kommer att fortsätta vårda det höga förtroendet vi har och leverera kvalitativa utbildningar. Men jag vill även vidga vår kundkrets och nå utanför byggbranschen till de som jobbar på lager, i bilhallar, som fastighetstekniker – ja, överallt där man behöver tänka extra kring säkerheten.

Han ser också en stor potential i att utbilda mer i digitala verktyg eftersom branschen använder sig allt mer av till exempel VR, Cad och olika digitala planeringsverktyg.

Björn Wilander kommer att utgå från Ramirent i Brunna utanför Stockholm. Han efterträder Mikaela Johansson, som fortsätter som försäljningschef på Ramirent i Göteborg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094