23948sdkhjf

WSP samlar resurserna

I somras tillträdde Helena Strandlund Selander som ny marknads- och kommunikationschef på WSP, hon kommer att ingå  i både den svenska och den nordiska ledningsgruppen.

Enligt WSP har teknikkonsultkoncernen har växt mycket globalt och tillsättningen ska vara ett sätt att samla sina kommunikationsresurser på nordisk nivå.

– Jag är glad att kunna presentera Helena som ny marknads- och kommunikationschef på WSP. Med Helenas bakgrund och breda erfarenhet från internationella och komplexa bolag kommer vi kunna ta nästa steg i att utveckla och stärka varumärket ytterligare. Till exempel genom att ta vara på vår nordiska, men också globala styrka och kompetens, säger Anna-Lena Öberg Högsta, vd för WSP Sverige och Norden, i ett pressmeddelandet.

Helena Strandlund Selander har en gedigen bakgrund inom kommunikation, med flera kommunikations- och ledarroller inom Volvokoncernen. Närmast kommer hon från posten som kommunikationschef på Sandvik Machining Solutions.

– WSP är på en väldigt spännande utvecklingsresa. Hela affärsidén genomsyras av en mycket stark hållbarhetsagenda som också är inbyggd i affären. Jag är imponerad av den gedigna kunskap som finns inom WSP och den otroligt snabba tillväxtresa som gjorts de senaste åren, säger hon i pressmeddelandet.

Läs mer om: WSP
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
NCC bygger ut i växande stad
Epiroc vill skapa världens största autonoma gruva
821 broar att reparera för Svevia
Volvo slår in på självkörande väg
Entrack tecknar avtal med Bellman Group
De levererar till Peabs Nackabygge
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094