23948sdkhjf

Ny chef på expansiv marknad

Den första september tillträdde Gustav Petersson som ny arbetschef på Svevias arbetschefsområde Utläggning sydöst, inom division Industri.

Asfalt är ett viktigt område i denna division och när Gustav Petersson nu ska ansvara för ett område som sträcker sig över sydöstra Småland, Östergötland och del av Blekinge ingår att tillsammans med division Anläggning färdigställa projektet E4 Ljungby-Toftanäs på uppdrag av Trafikverket.

– Vi befinner oss i en geografi med en expansiv och intressant marknad där Svevia har ett brett erbjudande inom divisionens värdekedja från ballast, tillverkning, utläggning och vägmarkering. Årets säsong som fortfarande pågår har varit lyckosam. När den är avslutad ser jag fram emot att tillsammans med mina kollegor och medarbetare fortsätta utveckla arbetschefsområdet säger Gustav Petersson, i ett pressmeddelande.

Enligt Svevia är det en arbetschef med gedigen erfarenhet som nu tillträtt.

– Han har ett helhetsperspektiv som är en värdefull egenskap hos en chef och ett sätt att bemöta människor som skapar trivsel och arbetsro. Det i kombination med Gustavs stora intresse för ekonomi och lönsamhet gör att jag verkligen ser framemot att fortsätta samarbeta med Gustav i hans nya roll som arbetschef, säger Bo Eriksson, avdelningschef, Utläggning, division Industri, pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096