23948sdkhjf

Flera arbetsplatser lade ner arbetet

20 september i år hölls Håll Nollans säkerhetspush för tredje året i rad. Tanken var att lyfta säkerheten inom bygg- och anläggningsbranschen.

Håll Nollan är en medlemsförening med organisationer från bygg- och anläggningsbranschen som arbetar för att ingen ska skadas eller förolyckas på landets byggarbetsplatser. Föreningen grundades 2017 och sedan tre år tillbaka håller de varje år en säkerhetspush där medlemmarna och deras partners tillsammans lyfter vikten av säkerhet. 

Det manifesterar sig i ett produktionsstopp på 15 til 30 minuter där man istället fokuserar helt och hållet på säkerhet i arbetsmiljön.

– För att åstadkomma förändring behöver vi arbeta tillsammans. I år fokuserar vi mycket på relationsbyggande under säkerhetspushen – när vi har goda relationer till varandra så tar vi också bättre hand om varandra. Det blir inte bara lättare att lyfta frågor och utmaningar och lösa problem utan det blir också mycket roligare att jobba tillsammans, säger Ulrika Dolietis, vd på Håll Nollan, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
NCC bygger ut i växande stad
Epiroc vill skapa världens största autonoma gruva
821 broar att reparera för Svevia
Volvo slår in på självkörande väg
Entrack tecknar avtal med Bellman Group
De levererar till Peabs Nackabygge
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.172