23948sdkhjf

Serneke satsar i storstan

Byggjätten vill växa i Stockholm och inrättar en ny region som får erfaren chef som man hittade på hemmaplan.

Gustav Bergstedt ska basa över nybildade region Stockholm. Han kommer närmast från tjänsten som regionchef för Stockholm, en roll han fick 2021.

Med sig i bagaget har han också ett 15-tal år som chef på både Skanska och JM.

– Det känns både hedrande och utmanande att få ta mig an rollen som regionchef. Stockholm/Uppsala är en otroligt viktig marknad där jag under lång tid varit verksam och jag ser verkligen fram emot att i mitt nya uppdrag fortsätta utveckla vårt erbjudande. I min nuvarande roll som arbetschef har jag lärt känna vår organisation väl och kommer tillsammans med den att säkerställa långsiktig lönsam tillväxt, säger Gustav Bergstedt i ett pressmeddelande.

Hans uppgift blir att stärka företagets affär i huvudstaden med omnejd, enligt Serneke vill man stärka sin  närvaro på storstadsmarknaderna och företaget noterar att motsvarande satsning redan gjorts i Region Göteborg, som också är nybildad.

– Det är extra roligt att vi kan göra en intern tillsättning på en så pass central roll som regionchef Stockholm. Stockholm kommer vara en av våra viktigaste marknader för vår framtida stabila utveckling. Gustavs ledarskapserfarenheter och det faktum att han känner till vår verksamhet väl kommer bidra till vår fortsatta utveckling i Stockholm, säger Mikael Hultqvist, vd Serneke Sverige, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078