23948sdkhjf

Han blir ny chef på WSP

Efter 20 år i olika roller på WSP utses nu Peter Svedin till chef för sektion Samhällsutformning. Sektionen består av 320 medarbetare runt om i landet.

Peter Svedin kommer närmast från en tjänst som avdelningschef där han haft ett extra fokus på att arbeta med de stora ramavtalen och att utveckla samarbete med byggentreprenörer. Peter är utbildad högskoleingenjör inom bygg och började sin karriär på WSP som biträdande projektör inom gata och mark.

Utöver ett antal olika roller har Peter även hunnit med att arbeta på WSP i både Stockholm och Karlskrona samt nu från kontoret i Örebro. 

– På WSP har jag fått chansen att arbeta i stora, komplexa projekt samtidigt som jag ständigt fått nya utmaningar i mina roller. Sen är det även kollegorna och samarbetet inom WSP som gjort att jag trivts så bra. Nu ser jag fram emot att fortsätta utveckla oss som sektion, att rusta oss för framtiden och se till att vi även framöver får in de mest spännande och utvecklande projekten. Vårt område kräver mycket samarbete och samordning vilket jag ser fram emot att fortsätta bidra med, säger Peter Svedin.

På sektion Samhällsutformning arbetar idag 320 medarbetare inom gata, mark, landskapsarkitektur, geografisk information, detaljplanering och MKB samt kulturmiljö. 

Läs mer om: WSP
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tio höjdare på veckans lista!
Baskontrakt för huvudstaden utdelat
Lägre orderingång än förväntat för Peab
Alla översiktsplaner ska bli digitala
Stabil orderingång och minskade försäljningsvolymer i Skanskas bokslut
Forskare ska närstudera gröna omställningen i norr
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.11