23948sdkhjf

Nytt förvärv ska stärka Assemblin

Assemblin har köpt VS-specialisten Samsons Rör AB, ett företag med över 30 år på nacken, 43 medarbetare och en årlig omsättning på närmare 100 miljoner kronor.

– Samsons Rör är ett välskött VS-bolag med gott rykte och hög kompetens. Bolaget kompletterar vår befintliga Stockholmsverksamhet på ett fint sätt och tillför även stor erfarenhet inom högrycksspolning. Vi är också verksamma mot olika kundsegment vilket innebär att vi tillsammans får en starkare plattform som vi kan jobba utifrån, säger Andreas Aristiadis, vd och chef för affärsområde Assemblin VS i ett pressmeddelande.

Samsons Rör arbetar i Storstockholm med värme- och sanitetstjänster i entreprenaduppdrag, serviceuppdrag samt högtrycksspolning av avlopp.

Bland kunderna finns bland annat flera stora fastighetsägare och byggbolag.

– Jag är mycket stolt över det bolag som vi har utvecklat. Med en ny ägare kan vi tillsammans fortsätta växa. Assemblin är en stark och långsiktig aktör med stort kundfokus och rätt kultur, vilket är viktigt. Jag är övertygad om att det här blir en bra och trygg lösning för oss, våra medarbetare och våra kunder, säger Patrik Samson, grundare och vd på Samsons Rör.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078