23948sdkhjf

JVAB styr om – ny vd och nya arbetschefer

Vid årsskiftet tillträder Edmund van der Heijden som ny vd för JVAB. Företaget ska också organiseras om.

Edmund van der Heijden har jobbat länge på JVAB, han har hunnit vara både mätningstekniker, arbetsledare, platschef och arbetschef.

Den 1 januari får han en ny titel: vd. Enligt JVAB innebär detta också att hans arbetschefsgrupp delas upp i två nya, och att de tidigare projektcheferna Peter Juhlén samt Sammi Strandberg blir nya arbetschefer.

Även Peter Juhlén och Sammi Strandberg har jobbat länge på JVAB.

Peter Juhlén började som arbetsledare redan 1994, därefter har han varit både platschef och projektchef och bland annat varit med och drivit flera av företagets större VA-projekt.

Sammi Strandberg började på JVAB år 2002 och har varit både arbetsledare, platschef och projektchef. Under de senaste åren har han varit huvudansvarig för JVABs långvariga ramavtal med Stockholm Vatten.

När JVAB nu får en ny vd går Fredric Kastevik, som innehar posten i dag, över till en ny roll: han ska ansvara för JVAB-koncernen med JVAB, JVAB Infra, koncernstab samt helhetsansvaret för JVAB.gruppen där även företagen Mats Wåhlin AB och G Construct ingår.

Han konstaterar att företaget utvecklats snabbt och vuxit mycket under de senaste åren.

– För att hålla ett fortsatt högt tempo i förvärvsarbetet och samtidigt långsiktigt utveckla JVAB för en organiskt tillväxt så strukturerar vi därför om organisationen. Detta för att ytterligare öka fokus på förmågan att ackvirera och driva våra projekt med gladast kunder, gladast medarbetare och högst lönsamhet. Allt för att nå vår vision – Stockholms bästa anläggningsföretag, säger Fredric Kastevik i ett pressmeddelande.

– Det känns otroligt kul att få lyfta dessa kompetenta medarbetare som har lång och bred erfarenhet av JVAB och som dessutom är starka kulturbärare inom företaget.

Tidigare i höst träffade vi Fredric Kastevik, där han bland annat talade om hur företaget la om kursen för att bli ”Stockholms bästa anläggningsföretag” och hur framtidsplanerna ser ut. Läs den stora intervjun här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094