23948sdkhjf

Svevia väntar sig storverk

En ny anläggningchef ska ta sig an Svevias arbetsområde Malmö och förhoppningarna är stora.

Ronny Nilsson arbetar i dag som avdelningschef på Hässleholms kommun men snart väntar nya tider – den första mars 2023 blir han chef för arbetschefsområde Malmö inom division Anläggning på Svevia.

Han får då ansvar för ett område som omfattar både Skåne och Blekinge och ska ta sig an alla typer av anläggningsprojekt inom markentreprenader och infrastruktur – till exempel att färdigställa projektet E4 Ljungby-Toftanäs.

– Jag har alltid brunnit för anläggningsaffären inom infrastruktur vilket gör att jag verkligen ser fram emot att få ansluta mig till Svevias mycket kompetenta arbetschefsområde här i Skåne och Blekinge, säger Ronny Nilsson, i ett pressmeddelande.

Enligt Svevia har Ronny Nilsson en minst sagt gedigen branschkunskap. Han har till exempel varit arbetschef på Serneke och projektchef på NCC, han har också jobbat på flera olika poster i både Svevia och på Vägverket Produktion.

– Jag är väldigt glad att Ronny är med på Svevias tillväxtresa framöver! Han kommer att bidra med massor av värdefulla erfarenhet från sina många år inom anläggningsbranschen, men också – och kanske framför allt, med sin härliga energi och sin framåtanda. Jag är övertygad om att Ronny tillsammans med den redan starka organisationen i Malmö kommer att åstadkomma storverk, säger Greta Jodal, regionchef syd, på division Anläggning, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tio höjdare på veckans lista!
Baskontrakt för huvudstaden utdelat
Lägre orderingång än förväntat för Peab
Alla översiktsplaner ska bli digitala
Stabil orderingång och minskade försäljningsvolymer i Skanskas bokslut
Forskare ska närstudera gröna omställningen i norr
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125