23948sdkhjf

Rototilt i nytt samarbete med OS-guldmedaljör

Från Vindeln och ut i världen: Rototilt inleder samarbete med OS-guldmedaljören Jonna Sundling.

Med sina rötter i Vindeln har både Rototilt och Jonna Sundling byggt upp starka varumärken lokalt och ute i världen. Rototilt, har upplevt en kraftig tillväxt under många år och expanderat sin verksamhet internationellt. En resa som inte helt skiljer sig från skiddrottningen Jonna Sundlings, som även den började i Vindeln och sedan har tagit henne till toppen av prispallar världen över.

– Vi är väldigt glada och stolta över samarbetet med Jonna Sundling. Jonna är en viktig förebild på många olika sätt och symboliserar även det vi vill förknippas med. Hennes ursprung, drivkraft, fokus på jämställdhet och hållbarhet, samt viljan att utvecklas och att satsa för framtiden. Det känns därför inspirerande och roligt att vi tillsammans med Jonna, fortsätter våra gemensamma satsningar, från Vindeln och ut i världen", säger Peter Strömberg, koncernövergripande HR-chef på Rototilt.

Jonna Sundling känner sig stolt över det nya samarbetet och gläds över Rototilts goda anseende.

– För mig är det viktigt att jag kan stå bakom mina samarbeten och att det känns bra i magen att jobba tillsammans. Rototilt är ett familjeägt bolag och en nyckelspelare på arbetsmarknaden runtom i världen på sina dotterbolag, men även i Västerbotten och i min hemkommun Vindeln. För dessa mindre samhällen är näringslivet, och idrotten, otroligt viktig för invånarna och utvecklingen. Det känns därför väldigt bra att jobba tillsammans med Rototilt, som satsar lokalt och på framtiden. Jag ser fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Jonna Sundling om samarbetet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063