23948sdkhjf

Peabbolaget byter namn

Peabkoncernen samlar sina varumärken när Cliffton blir Swerock

Peabbolaget Swerock har fram tills nu använt sig av varumärket Cliffton när det handlat om transport- och maskintjänster i södra Sverige, det är under det namnet man har hanterat både kran-, industri och anläggningstjänster samt entreprenadmaskiner.

I övriga landet har det varit varumärket Swerock som gällt.

Nu ska varumärket vara Swerock överallt när det gäller både transport- och maskintjänster, betong, ballast och miljötjänster. Tanken är att varumärkesbytet ska vara klart under första kvartalet år 2023.

– Detta är ett steg i rätt riktning. Med ett samlat varumärke som är lika i hela Norden, skapar vi en större igenkänning på marknaden och för våra kunder. Genom denna förändring stärker vi också varumärket Swerock, säger Carl-Johan Mohlin, regionchef på Swerock.

I samband med namnbytet får Cliffton också en ny logotyp på alla fordon och maskiner.

Enligt Swerock kommer kunderna ha samma tillgång till resurser och kompetens som tidigare. Företaget noterar att man i sin transport- och maskinverksamhet i södra Sverige har ett hundratal medarbetare och ett stort antal anslutna maskinägare och åkerier.

– Vi är stolta över Cliffton, den kultur som finns i verksamheten och vår servicemedvetna personal. Det vi gör nu är att förtydliga erbjudandet till marknaden genom att bli Swerock. Vi erbjuder ett lika brett utbud av tjänster som tidigare och våra kontor finns kvar i hela södra Sverige, säger Mikael Johansson, avdelningschef på Swerock.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11